Prireditveni šotori

Prireditveni šotori za vsako priložnost

Prireditveni šotor je postal odlična alternativa prirejanju dogodkov v notranjih prostorih, zaradi bogate izbire montažnih dvoran in šotorov različnih velikosti in oblik. Prireditveni šotor je idealna rešitev za sejme, prireditve, poroke, otvoritve, veselice, praznovanja, piknike, srečanja, koncerte, pogostitve in druge posebne dogodke. Uživali boste lahko na vaši najljubši lokaciji, medtem ko vas šotor za prireditve varuje tudi pred dežjem in soncem.

prireditveni sotori

Kakovost.  Zanesljivost.  Izkušenost.

Pri organizaciji dogodkov je zelo pomembna kakovost in zanesljivost. Naše podjetje vas ne bo razočaralo, saj ima kakovostne prireditvene šotore, slovi po zanesljivosti izvedbe do dogovorjenih rokov, poleg tega pa montaža in demontaža šotorov za prireditve potekata hitro in z izurjeno montersko ekipo.

Prestižna banketna dvorana

EXPO BIRO vam ponuja bogato izbiro dodatne opreme, ki bo šotor za prireditve spremenila v prestižno banketno dvorano. Za dosego prestižnosti dogodka so vam na voljo:

  • raznolike oblike in dimenzije šotorov,
  • velika izbira montažnih dvoran in šotorov,
  • leseni pod in talna obloga,
  • oder,
  • kakovostni in čisti šotori ter oprema,
  • bogata dodatna oprema,
  • dekoracija
  • možnost ogrevanja ali hlajenja.
5.1 Dubrovnik, kongres ECTA, 2016-3
expobiro logo sivi

Tipi šotorov

poroke podolgovata

Poroke

Dnevi hrvaškega turizma - Dubrovnik

Prireditve

MOS – Celjski sejem 2016

Sejmi

dodana oprema pokoncna2

Dodatna oprema

dekoracija pokoncna2

Dekoracija

Splošni pogoji in navodila za uporabo

Velika izbira prireditvenih šotorov

Za uspešno izvedbo dogodkov vam ponujamo široko izbiro prireditvenih šotorov, ki ustvarjajo prostor, prilagojen različnim potrebam. Naša ponudba vključuje različne tipe šotorov. Najbolj priljubljena izbira so beli šotori in VIP šotori.

Obstaja veliko vrst šotorov, med katerimi se lahko odločite, vključno z belim šotorom in VIP šotorom.
Bel šotor je odlična izbira za različne dogodke, saj njegova svetla barva daje občutek prostornosti in svežine. Poleg tega je oprema, ki jo boste potrebovali, da bi bil beli šotor pripravljen za uporabo, enostavna za namestitev.

Po drugi strani pa VIP šotor ponuja več razkošja in udobja za posebne goste. Ta vrsta šotora je idealna, če želite svojim gostom ponuditi izkušnjo VIP. Oprema v VIP šotorih je običajno bolj sofisticirana in udobna, kar ustvarja bolj prestižno vzdušje.

Sejemski šotori

Sejemski šotor se odlikuje po svoji izjemni prilagodljivosti, saj ga je mogoče prilagoditi glede na specifične zahteve in potrebe sejma. Idealni so za razstavne prostore, predstavitve izdelkov ali celo za prodajalne na stojnicah. Nudijo popolno zaščito pred vremenskimi vplivi, kar omogoča nemoteno izvedbo dogodkov ne glede na vremenske razmere. Zaradi svoje prostorske učinkovitosti in prilagodljivosti so postali nujen element vsakega uspešnega sejma.

šotori - nakup

Ko razmišljate o nakupu prireditvenega šotora, je pomembno, da upoštevate vrsto opreme, ki jo boste potrebovali. Oprema za šotore lahko vključuje vse od osvetlitve, pohištva, talnih oblog do različnih dodatkov, ki bodo izboljšali funkcionalnost in estetiko šotora.
Če se odločate za nakup, je pomembno, da predhodno pošljete povpraševanje ponudniku, da vam lahko predstavi različne možnosti in cene.

Prireditveni šotor - Povpraševanje

Za vsa vprašanja nas pokličite ali pa nam pošljite sporočilo. Veselimo se vas!

Naše reference

Kongres FIBA Europe - Ljubljanski grad

Kongres FIBA Europe – Ljubljanski grad

Fruhjahrs Messe – Pliberk 2018

Fruhjahrs Messe – Pliberk 2018

Dubrovnik - kongres ECTA 2016

Dubrovnik – kongres ECTA 2016

Dnevi hrvaškega turizma - Dubrovnik

Dnevi hrvaškega turizma – Dubrovnik

55. MEDNARODNI KMETIJSKO-ŽIVILSKI SEJEM AGRA

55. MEDNARODNI KMETIJSKO-ŽIVILSKI SEJEM AGRA

Festival Lent

Festival Lent

Scroll to Top