Skladiščne hale / Skladiščni šotori

Skladiščni šotori

Tudi vaša proizvodnja si zasluži ustrezno zaščito in urejenost, vredno zavidanja.

Objekt, ki na zelo enostaven in pregleden način ureja skladiščenje vaših izdelkov, je vsekakor nekaj, k čemer zadnja leta stremijo mnoga podjetja. Prav ob izbiri pa je pomembno, da spoznamo tudi različne oblike in tipe šotorov, ki so na razpolago. Za hitro ter ugodno rešitev skladiščenja vam ponujamo tri različne oblike konstrukcij skladiščnih hal ali skladišnih šotorov.

skladiscni sotor expo 140 podolgovata
1. Konstrukcije industrijskega, skladiščnega šotora / hale
Z različnimi širinami ter dolžinami se prilagodimo vašim željam ter potrebam, izbirate pa lahko med enokapno, dvokapno in polkrožno strešno konstrukcijo.
snegobran 2
2. Različne strešne kritine
Kakšnega videza bo novi objekt je predvsem odvisno od vaših zahtev po izolaciji. Pri nas lahko izbirate med različnimi oblikami.
termomembranska streha 2
3. Raznolika izbira sten
Kot pri strehi si lahko izbirate tudi različne materiale sten. Na voljo je PVC negorljivo platno, trapezna pločevina ter izolacijski panel.
rolo vrata
4. Dodatna oprema
Pri vsaki izvedbi skladiščne hale ponujamo tudi širok izbor dodatne opreme.
konstrukcija iz polnih profilov okna stresne kupole

Konstrukcije skladiščne hale / skladiščnega šotora

snegobran 2

Različne strešne kritine

hitrotekoca rolo vrata

Raznolika izbira sten

rolo vrata

Dodatna oprema

Prednosti montažnih skladiščnih / industrijskih objektov

skladiscna hala termomembranska streha2

Skladiščni šotori

Skladiščni šotor je izjemno praktična rešitev za shranjevanje različnih izdelkov ali surovin. Njegova konstrukcija omogoča preprosto montažo in demontažo, kar je izjemno uporabno kadar potrebujemo začasno ali mobilno skladišče.

Skladiščni šotor lahko uporabimo tudi kot alternativo klasičnim skladiščnim halam. Hkrati je njegova montaža precej hitrejša in enostavnejša v primerjavi z gradnjo tdne hale. To je še posebej uporabno v situacijah, ko potrebujemo hitro postaviti dodatne skladiščne prostore.

Ko govorimo o šotorih ne smemo mimo njihove fleksibilnosti. Skladiščne šotore lahko postavimo praktično kjerkoli, kar ga dela izjemno prilagodljivega. Izbiramo med različnimi velikostmi, oblikami in materiali, kar nam omogoča, da izberemo najboljšo možnost glede na naše potrebe.

Hale so v primerjavi s skladiščnim šotorom bolj trdne in zagotavljajo večjo zaščito pred vremenskimi vplivi. Vendar pa so hale tudi dražje in njihova gradnja traja dlje časa. Skladiščni šotor je v tem primeru odlična alternativa, ki nam omogoča hitro in enostavno rešitev za shranjevanje.

Na koncu je izbira med skladiščnim šotorom in hale odvisna od številnih faktorjev, kot so naše potrebe, proračun in časovne omejitve. Ne glede na to, ali se odločimo za skladiščni šotor ali hale, pa je pomembno, da izberemo kakovostno konstrukcijo, ki bo zagotovila varno in učinkovito shranjevanje.

Skladiščni šotor je odlična rešitev za številne situacije. Ne glede na to, ali potrebujete začasno skladišče ali trajno rešitev, je vredno razmisliti o tej možnosti. Tudi če se odločite za skladiščno hale je pomembno, da je konstrukcija kakovostna, ki bo zagotovila varno in učinkovito shranjevanje.

Skladiščna hala ali šotor – V vsakem primeru je v ospredju kakovost konstrukcije, ki bo zagotavljala dolgotrajno varnost in učinkovitost. Ta je namreč tista, ki bo zagotovila dolgotrajno varnost in učinkovitost vaše izbire.

Napihljive hale - šotorske hale

Podjetje Biro je priznan vodilni proizvajalec in dobavitelj napihljivih hal in šotorskih hal. Te strukture znane tudi kot pnevmatske hale so idealne za različne uporabe od športnih objektov do skladiščnih prostorov.

Napihljive hale so narejene iz kakovostnih, trajnih materialov, ki jih je mogoče hitro in enostavno postaviti. V podjetju Biro se ponašamo z dolgoletno izkušnjo in strokovnim znanjem, ki nam omogoča, da zagotovimo, da so naše napihljive hale prilagojene vašim potrebam. Te hale so zasnovane tako, da zdržijo različne vremenske pogoje in zagotavljajo varno in udobno okolje za različne dejavnosti.

Poleg napihljivih hal proizvajamo tudi šotorske hale, zlasti tipe s konstrukcijo iz aluminija – znane kot “šotor alu”. Te hale so izjemno stabilne in prilagodljive zato so idealne za večje dogodke ali kot začasne prostore. Naša šotorska hala je zasnovana tako, da ustreza vsem zahtevam glede velikosti in oblike poleg tega pa se lahko prilagodi tudi zahtevnejšim vremenskim razmeram.

Zavezani smo k zagotavljanju vrhunskih objektov za naše stranke. Naše napihljive in šotorske hale so izdelane z najnovejšimi tehnologijami in najkakovostnejšimi materiali, da zagotovimo njihovo dolgotrajnost in zanesljivost. Če potrebujete prostor za športno dogajanje, razstavo, skladišče ali katero koli drugo uporabo se lahko zanesete na nas. Izpolnimo vse vaše zahteve.

Kaj vam nudimo

  • projektiranje konstrukcije,
  • pomoč pri pridobivanju GD,
  • vodenje gradbišča,
  • primopredajo na ključ
  • servis,
  • eventualno segmentno povečevanje/zmanjševanje objekta v prihodnosti.

Naše reference

Izoliran skladiščni šotor 7

Izoliran skladiščni šotor 7.8 x 21.3m, Grama d.o.o.

Skladiščni šotor 16,6x23m 6m – Jeklen dvokapni

Skladiščna hala 16.6 x 23 x 6m – Jeklena dvokapna

Skladiščna jeklena hala 20 x 30m, na betonskih lego kockah

Nadstrešek za Ribiški čoln Biser 9×10,5m

Nadstrešek za Ribiški čoln Biser 9 x 10.5m

Skladiščni šotor 15x30m - Starkom

Skladiščni šotor 15 x 30m – Starkom

ACB Novo Mesto

Skladiščni šotor 15 x 20 x 5m – ACB Novo Mesto

Scroll to Top