Skladiščne hale / Skladiščni šotori

Skladiščne hale in šotori

Tudi vaša proizvodnja si zasluži ustrezno zaščito in urejenost, vredno zavidanja.

Objekt, ki na zelo enostaven in pregleden način ureja skladiščenje vaših izdelkov, je vsekakor nekaj, k čemer zadnja leta stremijo mnoga podjetja. Prav ob izbiri pa je pomembno, da spoznamo tudi različne oblike in tipe šotorov, ki so na razpolago. Za hitro ter ugodno rešitev skladiščenja vam ponujamo tri različne oblike konstrukcij skladiščnih hal ali skladišnih hal.

Naša posebnost je v prilagodljivosti naših izdelkov glede na potrebe naših strank.

Ena izmed ključnih prednosti naše ponudbe je, da se lahko dimenzije naših hal prilagodijo točno na vaše potrebe in razpoložljiv prostor. Ne glede na to, ali potrebujete manjšo halico za shranjevanje ali večjo hale za industrijske namene, smo tu, da uresničimo vaše želje. Naša ekipa izkušenih svetovalcev bo z vami sodelovala v vsakem koraku, od načrtovanja do izvedbe, in vam pomagala pri prilagajanju konstrukcije  ter ostalih elementov glede na vaše zahteve.

Naši skladiščni šotori in hale so projektirani v skladu z Eurocodi, kar zagotavlja varnost in zanesljivost naših izdelkov. Vsaka hala je zasnovana tako, da odgovarja lokalnim snežnim in vetrovnim obremenitvam, kar je ključno za dolgoživost in varnost vašega skladiščnega objekta. Pri projektiranju in proizvodnji upoštevamo standarde SIST-EN 1090-1-2. Tako lahko za skladišne hale in skladiščne šotore postavljene s strani našega podjetja pridobite gradbeno dovoljenje.

Nudimo celovito podporo pri pridobivanju gradbenega dovoljenja za vaš objekt. Naši izkušeni svetovalci vam bodo pomagali pri pripravi vse potrebne dokumentacije, ki jo zahteva postopek. Ne glede na to, ali gre za začasen, nezahteven ali manj zahteven objekt, smo tu, da olajšamo ta proces in vam zagotovimo nemoten potek gradnje.

Zaupajte nam vaše potrebe glede skladiščnih šotorov in hal, in mi vam bomo zagotovili kakovostno in prilagodljivo rešitev. Stopite v stik z nami že danes in skupaj bomo ustvarili optimalen skladiščni prostor, ki bo izpolnil vsa vaša pričakovanja.

 

 

Jeklena palična konstrukcija industrijske hale
1. Dimenzije in tip konstrukcije
Z različnimi širinami ter dolžinami se prilagodimo vašim željam ter potrebam, izbirate pa lahko med enokapno, dvokapno in polkrožno strešno konstrukcijo.
Streha iz PVC Platna
2. Različne strešne kritine
Kakšnega videza bo nova skladiščna hala je predvsem odvisno od vaših zahtev po izolaciji. Pri nas lahko izbirate med različnimi tipi.
PVC Stranice na skladiščnem šotoru
3. Raznolika izbira sten
Kot pri strehi za vašo skladiščno halo si lahko izbirate tudi različne materiale sten. Na voljo je PVC negorljivo platno, trapezna pločevina ter izolacijski panel.
Dodatne opcije na skladiščnem šotoru
4. Dodatna oprema
Pri vsaki izvedbi skladiščne hale ponujamo tudi širok izbor dodatne opreme.
konstrukcija iz polnih profilov okna stresne kupole

Konstrukcije skladiščne hale / skladiščnega šotora

snegobran 2

Različne strešne kritine

hitrotekoca rolo vrata

Raznolika izbira sten

rolo vrata

Dodatna oprema

Prednosti montažnih skladiščnih / industrijskih objektov

skladiscna hala termomembranska streha2

Skladiščni šotori

Skladiščni šotor je izjemno praktična rešitev za shranjevanje različnih izdelkov ali surovin. Njegova konstrukcija omogoča preprosto montažo in demontažo, kar je izjemno uporabno kadar potrebujemo začasno ali mobilno skladišče.

Skladiščni šotor lahko uporabimo tudi kot alternativo klasičnim skladiščnim halam. Hkrati je njegova montaža precej hitrejša in enostavnejša v primerjavi z gradnjo tdne hale. To je še posebej uporabno v situacijah, ko potrebujemo hitro postaviti dodatne skladiščne prostore.

Ko govorimo o šotorih ne smemo mimo njihove fleksibilnosti. Skladiščne šotore lahko postavimo praktično kjerkoli, kar ga dela izjemno prilagodljivega. Izbiramo med različnimi velikostmi, oblikami in materiali, kar nam omogoča, da izberemo najboljšo možnost glede na naše potrebe.

Hale so v primerjavi s skladiščnim šotorom bolj trdne in zagotavljajo večjo zaščito pred vremenskimi vplivi. Vendar pa so hale tudi dražje in njihova gradnja traja dlje časa. Skladiščni šotor je v tem primeru odlična alternativa, ki nam omogoča hitro in enostavno rešitev za shranjevanje.

Na koncu je izbira med skladiščnim šotorom in hale odvisna od številnih faktorjev, kot so naše potrebe, proračun in časovne omejitve. Ne glede na to, ali se odločimo za skladiščni šotor ali hale, pa je pomembno, da izberemo kakovostno konstrukcijo, ki bo zagotovila varno in učinkovito shranjevanje.

Skladiščni šotor je odlična rešitev za številne situacije. Ne glede na to, ali potrebujete začasno skladišče ali trajno rešitev, je vredno razmisliti o tej možnosti. Tudi če se odločite za skladiščno hale je pomembno, da je konstrukcija kakovostna, ki bo zagotovila varno in učinkovito shranjevanje.

Skladiščna hala ali šotor – V vsakem primeru je v ospredju kakovost konstrukcije, ki bo zagotavljala dolgotrajno varnost in učinkovitost. Ta je namreč tista, ki bo zagotovila dolgotrajno varnost in učinkovitost vaše izbire.

Napihljive hale - šotorske hale

Podjetje Biro je priznan vodilni proizvajalec in dobavitelj napihljivih hal in šotorskih hal. Te strukture znane tudi kot pnevmatske hale so idealne za različne uporabe od športnih objektov do skladiščnih prostorov.

Napihljive hale so narejene iz kakovostnih, trajnih materialov, ki jih je mogoče hitro in enostavno postaviti. V podjetju Biro se ponašamo z dolgoletno izkušnjo in strokovnim znanjem, ki nam omogoča, da zagotovimo, da so naše napihljive hale prilagojene vašim potrebam. Te hale so zasnovane tako, da zdržijo različne vremenske pogoje in zagotavljajo varno in udobno okolje za različne dejavnosti.

Poleg napihljivih hal proizvajamo tudi šotorske hale, zlasti tipe s konstrukcijo iz aluminija – znane kot “šotor alu”. Te hale so izjemno stabilne in prilagodljive zato so idealne za večje dogodke ali kot začasne prostore. Naša šotorska hala je zasnovana tako, da ustreza vsem zahtevam glede velikosti in oblike poleg tega pa se lahko prilagodi tudi zahtevnejšim vremenskim razmeram.

Zavezani smo k zagotavljanju vrhunskih objektov za naše stranke. Naše napihljive in šotorske hale so izdelane z najnovejšimi tehnologijami in najkakovostnejšimi materiali, da zagotovimo njihovo dolgotrajnost in zanesljivost. Če potrebujete prostor za športno dogajanje, razstavo, skladišče ali katero koli drugo uporabo se lahko zanesete na nas. Izpolnimo vse vaše zahteve.

Kaj vam nudimo

  • projektiranje konstrukcije,
  • pomoč pri pridobivanju GD,
  • vodenje gradbišča,
  • primopredajo na ključ
  • servis,
  • eventualno segmentno povečevanje/zmanjševanje objekta v prihodnosti.

Naše reference

Montažna hala - pokrito drsalisce 24 x 44 m, Sencur (1)

Novo pokrito drsališče v Športnem parku Šenčur 24 x 44 m

Jeklena palična konstrukcija skladišnega šotora

Jekleni skladiščni šotor 18 x 30 x 4.2 m,Prangl Immobilia d.o.o., Hoče

Skladiščna jekelna hala 20 x 25 x 4.05 m

Skladiščna jeklena hala 20 x 25 x 4.05m, Tao d.o.o.

Skladiscna jeklena hala 18 x 24 m, Salamon (3)

Skladiščna hala 18 x 24 x 6 m, Salamon Lenart

Skladiscna montazna hala 20 x 50 x 5.5m, Avstrija (2)

Skladiščna hala 20.0 x 50 x 5.5 m, Avstrija

Skladiščna hala 20 x 60 m, Žiher

Skladiščna hala 20 x 60 x 4.5 m, Žiher hiše d.o.o.

277756740_5276387689067558_3569773261006967754_n

Skladiščni objekt 14 x 32.5 m – Elrad d.o.o.

Henkel 5

Skladiščna hala 20 x 50 m – HENKEL Maribor d.o.o.

Skladiščna hala dimenzij 25 x 60 m

Skladiščna hala 25 x 60 m, Žiher hiše d.o.o.

Izolirana skladiščna hala s Termomembransko streho 20x40m

Izolirana skladiščna hala s termomembransko streho 20 x 40m – Ledinek Engineering d.o.o.

Skladiščni jeklen šotor na "lego kockah" 20x30m

Skladiščna jeklena hala 20 x 30m, na betonskih lego kockah

Tenis hala 19x37m

Tenis hala 19 x 37 m, Laško

ABC NET d.o.o. - Skladiščni šotor 15x80m

Skladiščni šotor 15 x 80 x 4m – ABC NET d.o.o.

NADSTREŠNICA 24x15 m

Nadstrešnica 24 x 15 m

Izoliran skladiščni šotor 7

Izoliran skladiščni šotor 7.8 x 21.3m, Grama d.o.o.

Prekritje parkirišča vozil 25x42m

Prekritje parkirišča vozil 25 x 42m, PR Avtomobili d.o.o.

Nadstrešek za Ribiški čoln Biser 9×10,5m

Nadstrešek za Ribiški čoln Biser 9 x 10.5m

Skladiščni šotor 12x15m

Skladiščni šotor 12 x 15m

Enokapni nadstrešek 23 x 100m

Enokapni nadstrešek 23 x 100m

Jeklen skladiščni šotor 8x30m

Skladiščni šotor 8 x 30m

Scroll to Top