Dodatna oprema

Obrobe, v različnih barvah in dimenzijah, po potrebah investitorja.

Žlebovi / snegobrani / strelovod

Glede na velikost ter obliko samega objekta poskrbimo tudi za sistem za odvodnjavanje, snegobrane in strelovode. To je izrednega pomena, kadar govorimo o nestabilnih vremenskih razmerah, kjer konstrukcija potrebuje ustrezno zaščito pred slednjimi.

Vrata

Posebej izdelana vrata so na voljo za vse zgradbe. Ta vrata so visoko- kakovostna in so iz različnih materialov (PVC, aluminij). Barvna paleta vrat je velika, na voljo pa so tudi številne možnosti dodatne opreme kot npr. vrata z okovjem za zasilne izhode.

Drsna vrata (PVC, pločevina) so iz enega kosa in se odpirajo ob steni po notranji ali zunanji strani objekta. Stranska drsna vrata so lahko na ročni pomik ali pa jih opremimo z motornim pogonom. V kolikor so vrata širša od enega segmenta (razdalja od stebra do stebra), se lahko izvede premostitev stebra.

Rolo vrata primerna za vgradnjo v objekte, kjer je prostor v globino objekta omejen. Prilagodimo se različnim potrebam in dimenzijam. Rolo vrata, ki jih nudimo za industrijske namene, so za dolgo in učinkovito uporabo, poleg tega pa so vsa vrata tudi dobro toplotno in zvočno izolirana, tako, da so toplotne izgube nizke.

Sekcijska vrata so primerna za vse vremenske razmere. Sestavljene so iz panelov, ki omogočajo dobro toplotno in zvočno izolacijo, tako, da so toplotne izgube nizke.

S PVC zavesnimi vrati lahko ugodno zaprete velike vhode / prehode v halo.

Osebna vrata
Drsna vrata (PVC, pločevina)
Rolo vrata
Sekcijska vrata
PVC zavesna vrata
Previous slide
Next slide

Okna

Okna so na voljo za vse tipe industrijskih hal. Izbirati je možno med PVC materialom ali aluminijem. Na voljo so tudi v različnih barvah kot tudi z različnimi možnostmi dodatne opreme.

Strešne kupole

Sistemi strešnih kupol zagotavljajo učinkovito rešitev za dnevno svetlobo. V primeru potreb zaradi požarne varnosti lahko namestimo v objekt tudi kupole z avtomatskim pnevmatskim ali električnim odpiranjem v primeru požara.

Se zanimate za postavitev skladiščnega šotora?
Bi želeli, da vam svetujemo?

konstrukcija iz polnih profilov okna stresne kupole

Konstrukcije skladiščne hale / skladiščnega šotora

snegobran 2

Različne strešne kritine

hitrotekoca rolo vrata

Raznolika izbira sten

Naše reference

Revoz d.o.o. - Začasni skladiščni objekt 25x100m

Začasni skladiščni objekt 25 x 100m – Revoz d.o.o.

Pomgrad - Skladiščni šotor 15x40m

Skladiščni šotor 15 x 40m – SGP Pomgrad d.d.

ACB Ljubljana

Skladiščni šotor 15 x 30 x 5m – ACB Ljubljana

ACB Dob 1

Skladiščni šotor 15 x 22.5 x 5m – ACB Dob 1

ABC NET d.o.o. - Skladiščni šotor 15x80m

Skladiščni šotor 15 x 80 x 4m – ABC NET d.o.o.

Izoliran skladiščni šotor 7

Izoliran skladiščni šotor 7.8 x 21.3m, Grama d.o.o.

Scroll to Top