Lahki skladiščni šotori – Basic

Izkoristite prednosti kvalitetnih skladiščnih šotorov Basic – Slovenski proizvod

Skladno z Eurokodi: Naši lahki skladiščni šotori Basic so projektirani v skladu z Eurokodi, kar vam omogoča prejem izjave CE, ki potrjuje ustrezno načrtovanje in izdelavo. To omogoča tudi pridobitev gradbenega dovoljenja za začasne ali manj zahtevne objekte.

Izjemna nosilnost konstrukcije: Naši lahki skladiščni šotori Basic so zasnovani za nosilnost do 150 kg/m² snežne obtežbe in do 55 kg/m² vetrne obtežbe, kar je podkrepljeno z izračuni statične stabilnosti in izjavo CE.

Stabilna konstrukcija: Uporabljamo cevi s 1,50 mm debelino, kar predstavlja 25 % večjo debelino v primerjavi s konkurenčnimi konstrukcijami.

Trajna konstrukcija: Naši lahki skladiščni šotori Basic so izdelani iz pocinkanih okroglih cevi, kar zagotavlja trajno protikorozijsko zaščito konstrukcije.

Visokokakovostna ponjava: Naša PES/PVC ponjava tehta 650g/m2 in je izdelana iz vrhunskih materialov s PVC prevleko, ki ščiti pred plesnijo in UV-žarki. 

Učinkovito prezračevanje: Vključujemo zračnike v ponjavi, ki zmanjšujejo kondenzacijo in zagotavljajo dober pretok zraka.

Možnost ogleda: Pridite in si oglejte naše lahke skladiščne šotore Basic – v živo na sedežu našega podjetja v Hočah. Postavljeni so za predstavitev in omogočajo strankam ogled kakovostne izdelave v naravni velikosti.

Zanesljiva kvaliteta: Pri nas se zavedamo, da so skladiščni šotori ključni za varno skladiščenje in zaščito materialov. Zato smo pozorni na vsako podrobnost, da zagotovimo zanesljive, trpežne in kakovostne šotore Basic. Ne tvegajte varnosti in zaščite svojih materialov – izberite naše šotore in se prepričajte sami!

Področja uporabe

 1. Povečanje prostorskih zmogljivosti za shranjevanje:
 • ugodna možnost za skladiščenje vašega blaga, zagotavljajoč hkrati zanesljivo zaščito pred vremenskimi vplivi.

      2. Zaščita vozil in opreme pred naravnimi elementi:

 • idealna rešitev za ohranjanje vašega vozovnega parka, strojev in osebnih avtomobilov pred dežjem in soncem. To vključuje tovorna vozila, mehanizacijo, osebne avtomobile, orodje in še več.

      3. Skladiščenje in zaščita kmetijske opreme ter pridelkov:

 • idealno okolje za varno shranjevanje kmetijske opreme in pridelkov, ki potrebujejo zaščito pred vremenskimi vplivi.

Tehnične specifikacije

 • Razpoložljive širine: 6, 8, 10 in 12 metrov.
 • Raster med stebri: 2 metra.
 • Nosilnost za snežno obtežbo: do 150 kg/m².
 • Sidranje – za stabilnost: uporabljamo talne plošče, ki jih pritrjujemo na tla s klini ali sidri.
 • Hitra montaža in demontaža: vsi spoji konstrukcije so povezani z vijaki, kar omogoča enostavno sestavo, demontažo in celo premestitev skladiščnega šotora na drugo lokacijo.
 • Vzdrževanje, servisiranje in dobava rezervnih delov – če potrebujete rezervne dele ali storitve vzdrževanja, vam lahko zagotovimo potrebno podporo.
 •  
Cevni sotor Basic
Scroll to Top