Ponudba
prireditveni sotori 1

Prireditveni šotori

Velika izbira montažnih šotorskih dvoran in šotorov različnih velikosti z bogato izbiro dodatne opreme, ki bo spremenila šotor v prestižno banketno dvorano.
20210915_090948

Zložljivi šotori

zvezda sotor jehlan 5 1

Šotori zvezda Jehlan

Skladiščna hala

Skladiščne hale / Skladiščni šotori

Skladiščne hale / skladiščni šotori z jekleno ali aluminijasto konstrukcijo so hitra in cenovno ugodna rešitev za vse, kar potrebuje streho nad glavo.
astron poslovni objekti 2 1

Poslovno – industrijski objekti – Astron

Proizvodnja izdelkov iz poliestrskega (PVC) materiala poteka po najnovejši tehnologiji v sodobno opremljeni proizvodnji dvorani.
tribune

Tribune

Najem tribun in specialnih konstrukcij, ki so primerne za najzahtevnejše športne, kulturne ali gradbene projekte, bodisi v dvorani ali na prostem.
gradbeni odri

Gradbeni odri

Gradbeni odri omogočajo velike obremenitve pri največji širini delovnega odra, prilagodljivost ter veliko izbiro dodatnih elementov in razširitvenih konzol.
Multisport Arena Rogoza

Športne hale

Nudimo vam estetsko načrtovano, finančno privlačno, tehnološko dovršeno rekreacijsko okolje… točno po vaši meri.
expobiro najem opreme

Najem opreme

Najem opreme za prireditve za vas predstavlja cenovno ugodno rešitev, poleg tega pa vam ne bo potrebno skrbeti, kje boste skladiščili opremo.
montazne storitve

Montažne storitve

Montaža, ki jo odlikuje kvaliteten ter profesionalni pristop naših monterjev pri izvedbi projektov, je ključni dejavnik uspeha v elitnem »klubu najboljših«.
expobiro stavbno pohistvo 2

Stavbno pohištvo

Ponujamo PVC stavbno pohištvo, ALU stavbno pohištvo, fasadne obloge, sisteme senčenja in ograje.
LAHKI SKLADISCNI SOTOR BASIC

Lahki skladiščni šotori – Basic

Objekti za proizvodnjo, trgovino, športne centre, pisarne, hangarje in druge namene iz optimiranih predfabriciranih primarnih jeklenih nosilcev s spremenljivim presekom.
Scroll to Top