O podjetju

V družbi najboljših

Expo Biro d.o.o. že skoraj 35 let omogoča izvedbo najzahtevnejših dogodkov, sledi novostim in jih tudi uvaja na področju organizacije dogodkov, proizvodnje ponjav, montažnih tribun, gradbenih odrov, dekoracije in dodatne opreme ter skladiščnih šotorov, tako doma kot tudi v tujini.

Z našo montažno ekipo uspešno oblikujemo:

Aachen Expobiro Montaze 2
proizvodnja ponjav

Expo biro je družinsko podjetje v drugi generaciji, mednarodno dejavno na področju prireditvenih šotorov, tribun, montažnih skladišč ter gradbenih odrov že skoraj 35 let.

Svojim partnerjem in odjemalcem nudimo začasne prostorske rešitve, ki zagotavljajo doseganje njihovih ciljev na vsaki lokaciji in za vse vrste prireditev.

V lastni proizvodnji proizvajamo vse vrste izdelkov iz PVC platna ter tekstilno dekoracijo.

Avtosalon GR Ljubljana 2017 2

Prireditve in sejmi

Pri organizaciji prireditev in sejmov je ključnega pomena ustvariti udoben in funkcionalen prostor. Pri Expo Biro vam ponujamo izjemno izbiro šotorov različnih oblik in dimenzij, s čimer lahko ustvarimo idealen prostor za vaš dogodek, po vaših željah. Naša ponudba vključuje široko paleto dodatne opreme, s katero lahko preoblikujete šotor v elegantno in razkošno banketno ali VIP halo visokega nivoja. S tem dodatkom vaše prireditve ali sejma dobijo povsem novo dimenzijo, ki bo navdušila vaše goste in partnerje.

NK Maribor UEFA 4

Poroke in ostala slavja

Obeležite nepozabne trenutke s prefinjenostjo, pravljičnostjo in brezskrbnostjo. Expo Biro vam prinaša edinstvene in drugačne rešitve za poroke in druge slavnostne dogodke. Čas je, da prepustite prosto pot svoji domišljiji, romantiki in udobju, saj smo tukaj, da vaše priložnosti postanejo resnično izjemne.

Tenis hala lasko expobiro 7

Športne hale

Naše izkušnje z postavljanjem športnih objektov segajo vse od samega začetka. S temeljito strokovnostjo smo sposobni postaviti hale za večnamensko uporabo in športne namene. Več o tem lahko najdete na www.športne-hale.si.

Skladiscni sotor expobiro Atech perles 4

Industrijski objekti

Industrijski objekti - hale predstavljajo hitro in ekonomično rešitev za prostorske potrebe. So odlična za trajno ali začasno rešitev pomanjkanja prostora. Njihove prednosti vključujejo hitro montažo, ugodno ceno ter možnost hitre prestavitve objekta na drugo lokacijo.

Zlata lisica 2015 3

Tribune

Za udobno doživetje gostov na prireditvah postavimo montažne tribune s prilagodljivim številom udobnih sedežev ali stojišč. Naša posebnost: tribune, ki so stabilne tudi na neravnem terenu.

gradbeni odri

Gradbeni odri

Ponujamo najem in montažo sodobnih gradbenih odrov za različne namene, ki izpolnjujejo evropske standarde kakovosti, učinkovitosti in varnosti. Naš sistem omogoča postavitev začasnih prehodov, podpornih konstrukcij, ploščadi in drugih specialnih struktur.

proizvodnja ponjav

Šotorska konfekcija

Z visokofrekvenčno tehnologijo izdelujemo ponjave za šotore, produkte za civilno zaščito in vojaško uporabo, rezervoarje za vodo in gorivo, pokrivala za tovornjake, torbe, senčnike, baldahine in druge izdelke iz PVC po meri.

Leta 1992 smo ustanovili hčerinsko podjetje Expo Deko, ki se ukvarja z oblikovanjem, varjenjem in šivanjem raznovrstnih izdelkov iz PVC ponjav in dekoracije, tudi po željah naročnika.

V naši skupini EXPO BIRO imate zagotovljenih pet zvezdic:

  • inovacija,
  • kakovost,
  • zanesljivost,
  • partnerstvo in
  • varnost.

Scroll to Top