Zložljiv šotor OCTA PRO 3x6m

1.692,14  (z DDV)

Zložljiv šotor Octa Pro je profesionalna serija, najbolj odporna na vremenske razmere. Vsi pritrdilni elementi so iz aluminija. Močan osmerokotni aluminijasti profil nog s premerom 50 mm omogoča večje dimenzije šotora, ki nudi popolno zaščito pred dežjem in vetrom.

Večje talne plošče z večjo oporno točko omogočajo boljšo stabilnost konstrukciji. Zgornji deli okvirja so opremljeni s sistemom Easy-Hold za enostavno namestitev razsvetljave ali ogrevanja neposredno na okvir. Okvir ima sistem za nastavitev višine. Sodoben aluminijasti sprožilec, nameščen na zunanji strani nog, olajša dvig in spuščanje okvirja. V spodnjem delu nog so nastavki za hitro namestitev profilov, s katerimi pritrdimo stranska platna. Ojačana vzmet, postavljena zunaj slemena, zagotavlja popolno pritrditev strehe, kar je izredno pomembno v velikih šotorih. Izbrane velikosti šotora imajo lahko dvignjeno vhodno višino do 230 cm, nastavljivo v korakih po 5 cm.

Zložljivi šotori Octa Pro so kot nalašč za streho na površini od 9 do 32 m². Velikosti 3 x 3, 3 x 4.5, 3 x 6, 4 x 4, 4 x 6 ,in 4 x 8m lahko prenesejo sunke vetra do 100 km / h in so skladne z zahtevami standarda PN-EN 13782: 2015 -07. 5-letna garancija na okvir.

Komplet vsebuje ogrodje s streho, kline za pritrditev in transportno torbo za konstrukcijo in strešno platno.

Streha možna v različnih barvah, glej slike. V kolirkor želite postisk nas kontaktirajte na info@expobiro.si.

Stranice poiščite v razdelku dodatna oprema.

SKU 7718b48b2aed Kategorije: ,
Scroll to Top