Zložljiv šotor OCTA PRO 3×4,5m

1.205,36  (z DDV)

Zložljiv šotor Octa Pro je profesionalna serija, najbolj odporna na vremenske razmere. Vsi pritrdilni elementi so iz aluminija. Močan osmerokotni aluminijasti profil nog s premerom 50 mm omogoča večje dimenzije šotora, ki nudi popolno zaščito pred dežjem in vetrom.

Večje talne plošče z večjo oporno točko omogočajo boljšo stabilnost konstrukciji. Zgornji deli okvirja so opremljeni s sistemom Easy-Hold za enostavno namestitev razsvetljave ali ogrevanja neposredno na okvir. Okvir ima sistem za nastavitev višine. Sodoben aluminijasti sprožilec, nameščen na zunanji strani nog, olajša dvig in spuščanje okvirja. V spodnjem delu nog so nastavki za hitro namestitev profilov, s katerimi pritrdimo stranska platna. Ojačana vzmet, postavljena zunaj slemena, zagotavlja popolno pritrditev strehe, kar je izredno pomembno v velikih šotorih. Izbrane velikosti šotora imajo lahko dvignjeno vhodno višino do 230 cm, nastavljivo v korakih po 5 cm.

Zložljivi šotori Octa Pro so kot nalašč za streho na površini od 9 do 32 m². Velikosti 3 x 3, 3 x 4.5, 3 x 6, 4 x 4, 4 x 6 ,in 4 x 8m lahko prenesejo sunke vetra do 100 km / h in so skladne z zahtevami standarda PN-EN 13782: 2015 -07. 5-letna garancija na okvir.

Komplet vsebuje ogrodje s streho, kline za pritrditev in transportno torbo za konstrukcijo in strešno platno.

Streha možna v različnih barvah, glej slike. V kolirkor želite postisk nas kontaktirajte na info@expobiro.si.

Stranice poiščite v razdelku dodatna oprema.

SKU 389a44d5bb91 Kategorije: ,
Scroll to Top