Zložljiv šotor OCTA OPTIMA 6x6m

2.299,70  (z DDV)

Pop-up šotor razreda OCTA OPTIMA je popolen za najzahtevnejše stranke. Odlikuje ga velika odpornost in širok razpon velikosti. Vsi pritrdilni elementi so iz aluminija. Ojačani profil nog ima premer 48 mm. Zaradi tega je šotor še bolj odporen na neugodne vremenske razmere. Prečke imajo premer 30 x 15 mm. Celoten okvir oglaševalskih šotorov druge generacije je opremljen s sistemom Easy-Hold, s katerim lahko enostavno pritrdite dodatke, kot so polovične stranice, zastave, osvetlitev ali ogrevanje na okviru šotora.

Okvir ima tristopenjski sistem za nastavitev višine. Šotor je mogoče enostavno in varno dvigniti z jeklenim gumbom zunaj noge. V spodnjem delu nog so nastavki za hitro pritrditev profilov, za pritrditev sten. Vzmet, ki se nahaja znotraj slemena, zagotavlja popolno pritrditev strehe. Trajni nosilci na bočnih stenah so ojačani. Izbrane velikosti šotora imajo lahko dvignjeno vhodno višino do 230 cm, nastavljivo v korakih po 5 cm.

Hitro zložljivi šotori OCTA OPTIMA so kot nalašč za kritino na površini od 9 do 36 m². Velikosti 3 × 3, 3 × 4,5 in 3 × 6 m zdržijo sunke vetra do 100 km / h in so skladni z zahtevami PPN-EN 13782: 2015-07 (odvisno od načina sidranja, glede na informacije v priročniki).

Komplet vsebuje ogrodje s streho, kline za pritrditev in transportno torbo za konstrukcijo in strešno platno.

Streha možna v različnih barvah, glej slike. V kolirkor želite postisk nas kontaktirajte na info@expobiro.si.

Stranice poiščite v razdelku dodatna oprema.

SKU e1d1ecc15c68 Kategorije: ,
Scroll to Top