expobiro logo
O podjetju EN

V družbi najboljših

EN

Expo Biro d.o.o. že več kot 29 let omogoča izvedbo najzahtevnejših dogodkov ter sledi novostim in jih tudi uvaja na področju organizacije dogodkov, proizvodnje ponjav, montažnih tribun, gradbenih odrov, dekoracije in dodatne opreme ter skladiščnih šotorov doma kot tudi v tujini.

Z našo montažno ekipo uspešno oblikujemo:

CHIO Aachen 2012
proizvodnja ponjav

Expo biro je družinsko podjetje v drugi generaciji, mednarodno dejavno na področju prireditvenih šotorov, tribun, montažnih skladišč ter gradbenih odrov že več kot četrt stoletja.

Svojim partnerjem in odjemalcem nudimo začasne prostorske rešitve, ki zagotavljajo doseganje njihovih ciljev na vsaki lokaciji in za vse vrste aktivnosti. Proizvajamo vse vrste izdelkov iz PVC platna ter tekstilno dekoracijo.

Avtosalon GR Ljubljana 2017 2

Prireditve in sejmi

Z veliko izbiro lahkih gradbenih materialov in šotorov različnih velikosti in oblik vam lahko EXPO BIRO pričara udoben prostor. Ponujamo vam veliko izbiro dodatne opreme, s katerimi lahko šotor spremenite v banketne ali VIP hale na visokem nivoju.

NK Maribor UEFA 4

Poroke in ostala slavja

Nepozabno, pravljično, brezskrbno in predvsem drugačno. Čas je da fantaziji, romantiki in udobju pustite prosto pot.

Tenis hala lasko expobiro 7

Športne hale

Postavljanje športnih objektov nas spremlja že od samega začetka. Na podlagi naših dolgoletnih izkušenj vam lahko postavimo halo za večnamensko uporabo ter za različne športne namene. Link na www.športne-hale.si

Skladiscni sotor expobiro Atech perles 4

Industrijski objekti

Lahko grajeni industrijski objekti so hitra in cenovno ugodna rešitev za vse kar potrebuje streho nad glavo. So odlična rešitev za trajno ali prehodno rešitev pomanjkanja prostora. Njihova največja prednost so ugodna cena, hitra montaža in možnost hitre prestavitve objekta na drugi kraj.

Zlata Lisica 2015

Tribune

Za boljše počutje gostov na prireditvah, vam postavimo montažne tribune s poljubnim številom udobnih sedišč ali stojišč. Naša posebnost: naše tribune lahko stojijo tudi na neravnem terenu.

gradbeni odri

Gradbeni odri

Ponujamo najem in montažo modernih gradbenih odrov za različne namene, ki izpolnjujejo evropske standarde kvalitete, gospodarnosti in varnega dela. Sistem omogoča postavitev začasnih prehodov, podpornih konstrukcij, ploščadi in ostalih specialnih konstrukcij.

proizvodnja ponjav

Šotorska konfekcija

S tehnologijo visokofrekvenčnega varjenja proizvajamo ponjave za šotore, produkte za civilno zaščito in vojaško rabo, rezervoarje za vodo in goriva, ponjave za tovornjake, torbe, senčnike, baldahine in ostale produkte iz PVC po naročilu.

Leta 1992 smo ustanovili tudi hčerinsko podjetje EXPO DEKO, ki se ukvarja s proizvodnjo izdelkov. Oblikujemo, varimo in šivamo široko paleto produktov iz PVC ponjav in dekoracije.

Z nami imate zagotovljenih pet zvezdic:

  • inovacija,
  • kakovost,
  • zanesljivost,
  • partnerstvo,
  • varnost.

Scroll to Top