Tribune

Splošni pogoji in navodila za uporabo:

 
Navodila (najem)   Splošni pogoji

Montažne tribune za vsako prireditev

Montažne tribune Expo Biro in njihov najem pomenijo, da boste izbranemu prizorišču v kratkem času dali veličastno podobo, ki bo pritegnila obiskovalce ter izvajalce spodbudila k odličnim nastopom. Najem montažne tribune in specialne konstrukcije je primeren za izvedbo športnih, kulturnih ali gradbenih projektov, bodisi v dvorani ali na prostem. Za vas bomo poiskali kreativno rešitev tribune za gledalce, ki vam bo zagotavljala varnost, kakovost ter premišljeno logistiko.

Bogata oprema tribune za gledalce

Montažne tribune so lahko  opremljene:

  • z ergonomsko oblikovanimi plastičnimi sedeži z naslonom,
  • s školjkastimi sedeži brez naslona,
  • z vodoodpornimi klopmi,
  • z mehkimi prevlekami z žepkom za oštevilčenje,
  • s streho.

Na voljo je tudi velika izbira različnih stopnic, ki omogoča dostop na tribune za gledalce iz vseh strani, tudi iz zadnje strani skozi notranjost nosilne konstrukcije. Vsi sistemi montažnih tribun omogočajo odličen pogled vseh gledalcev na prizorišče, varnost obiskovalcev, udobje, estetski videz ter so denarno privlačni za vse vrste prireditev.

Prava izbira za organizatorje večjih prireditev

Smo edini v Sloveniji, ki ponujamo različne sisteme montažnih tribun, ki omogočajo postavitev skoraj na vsakem terenu, tudi takem z velikim naklonom. Pogoj za postavitev prireditvene montažne tribune so le trdna tla. Postavitev tribune za gledalce je možna na prostem ali v zaprtih prostorih.

Kot zanimivost: montažne tribune, s kapaciteto več kot 2000 sedišč smo postavili v klanec z višinsko razliko 25m.

Poleg tega postavimo montažne tribune v obliki črke L, U ali O torej povezane, kar pomeni, da boste z najemom take  montažne tribune pridobili dodaten prostor za obiskovalce. Naše tribune za gledalce in specialne konstrukcije imajo vso tehnično dokumentacijo, ateste in statične izračune. Naši strokovnjaki svetujejo, pripravijo računalniške izračune in načrte, natančni monterji pa zagotovijo brezhibno izvedbo projektov.

Preberite si še dodatne koristne informacije.

Iz naših referenc

Expo Biro d.o.o.
Miklavška cesta 57
SI-2311 HOČE

Tel.: 02 480 58 00

www.expobiro.si
info@expobiro.si

 
© 2018 Expo biro d.o.o.
Vse pravice pridržane.

Izdelava spletne strani: NAVDIH.NET

 

Certifikat za varjenje